marți, 28 decembrie 2010

Confectionarea de pungute pentru cadouri

  Cadourile au devenit si la noi o adevarata industrie. Si cum orice cadou trebuie ambalat cat mai atragator,
intreprinzatori inventivi au gasit o modalitate simpla si ieftina de a rezolva problema: pungile de hartie. Atragatoare, delicate, personalizate sau nu, acestea au inceput sa fie folosite pe scara larga, nu numai pentru ambalarea cadourilor, ci si in magazine, pentru cumparaturile cu o greutate mai mica (parfumuri, imbracaminte
etc.). Ele sunt confectionate din diferite tipuri de hartie, de calitate superioara, asemanatoare cartonului, si imprimate in una sau mai multe culori, in functie de preferinte. Aceste pungute atribuie prestanta si rafinament companiei in cadrul pietei si, totodata, reprezinta un mod original si mai putin costisitor de publicitate.
  Manopera necesara este simpla, usor de executat de catre oricine, chiar de catre un copil (e vorba de indoituri si lipiri aplicate succesiv, dupa un anumit algortim).Se impune insa multa atentie si, din acest motiv, o persoana cu experienta nu poate face mai mult de 50 de pungi pe zi. Ustensilele necesare sunt o pensula pentru lipit, un vas in care sa diluati adezivul, o foarfeca (un cutter) si un capsator. La nevoie, in functie de solicitarile clientului, daca acesta doreste ca snurul sa fie introdus prin capse, mai aveti nevoie de un cleste preducea. In rest, materia prima o reprezinta hartia (minimum 150 g/mp, pana la 200 g/mp, carton simplu pentru intarituri si prenadez pentru lipit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu